KRYEFAQJA » Tag Archives: finlanda

Tag Archives: finlanda

BE vendeve anëtare: Masa nëse refuzoni sistemimin e refugjatëve

BE vendeve anëtare: Masa nëse refuzoni sistemimin e refugjatëve

Bashkimi Evropian paralajmëroi se mund të fillojë të marrë masa kundër vendeve anëtare nëse vazhdojnë të refuzojnë pjesëmarrjen në planin e organizatës për sistemimin e refugjatëve. Vetëm dy vende: Finlanda dhe Malta, i kanë respektuar detyrimet sipas programit, ndërsa dhjetra mijëra refugjatë vazhdojnë të jenë bllokuar në vendet e jugut …

Më shumë

Niveli i jetesës, “Social Progress Index”: Finlanda në vendin e parë; Shqipëria e 52-ta

Rezultatet e studimit gjithëpërfshirës për cilësinë e jetesës në shtetet anembanë botës flasin se Finlanda është shteti me jetesë më të mirë nga 160 sa janë analizuar, ndërkohë që Shqipëria gjendet në vendin 52-të, ndërsa Maqedonia në vendin e 57-të. Social Progress Index, më konkretisht lista e shteteve që kanë …

Më shumë