KRYEFAQJA » Tag Archives: “Hear the silence”

Tag Archives: “Hear the silence”

TIFF shpall fituesit

Filmi gjerman “Hear the silence” nga regjisori Ed Erenberg mori trofeun më të rëndësishëm nga Tirana Film Festival si filmi më i mirë artistik. Juria e përbërë nga Darko Basheski Visar Morina dhe Mehdi Abdollahzadeh vlerësoi filmin për arritjen e mrekullueshme në vizatimin në kohë reale të efektit traumatik që …

Më shumë