KRYEFAQJA » Tag Archives: korrupsion

Tag Archives: korrupsion

Ballkanasit, të pakënaqur me korrupsionin, por edhe me …denoncuesit!

Ballkanasit, të pakënaqur me korrupsionin, por edhe me ...denoncuesit!

Sinjalizuesit konsiderohen si mjet efekti për të ekspozuar krimin dhe korrupsionin në rajon, – ky është përfundimi i një sondazhi të kryer nga Këshilli Bashkëpunimit Rajonal në vendet e Ballkanit. Për të mësuar qasjen e publikut ndaj sinjalizuesve u pyetën 7000 njerëz nga 7 ekonomitë e vendeve të rajonit. “Korrupsioni dhe mungesa …

Më shumë

Berat: Arrestime për korrupsion e falsifikime

korrupsion, berat, falsifikime, arrestime, policia e shtetit

Tre punonjës të Degës së Kontrollit Teknik të Automjeteve në Berat, janë arrestuar nga Sektori i Krimit Ekonomiko-Financiar në bashkëpunim me Sektorin e Shërbimit të Çështjeve të Brendshme dhe Ankesave, me akuzën e korrupsionit pasiv në Sektorin privat dhe “Falsifikim të vulave, stampave e formularëve”. Shtetasit: A.D,59-vjeç, H.Sh,62-vjeç dhe D.K,28-vjeç,dy …

Më shumë

Gjyqtarja Majlinda Andrea do të gjykohet normalisht për akuzën për korrupsion

majlinada andrea, gjyqtare, gjykohet normalisht, korrupsion

Gjyqtarja e Gjykatës së Lartë Majlinda Andrea e akuzuar për korrupsion do të vijojë procesin në gjykim normal. Pesëshja e gjyqtarëve që por shqyrtojnë këtë çështje ka refuzuar kërkesën për gjykim të shkurtuar, që do të sillte automatikisht edhe veçimin e dosjes për bashkëshortin e saj. Prokuroria paraqiti nw kwtw …

Më shumë

“Çështja Andrea”, bashkëshorti i gjyqtares dyshohet “për kalim të paligjshëm të kufirit”

Bashkëshorti i Gjyqtares së Gjykatës së Lartë, Odise Andrea i akuzuar për marrjen e 50 mijë eurove në favor të një vendimi gjyqësor, nuk ka pranuar të japë detaje para prokurorëve për mënyrën e kthimit në Shqipëri pas arratisë 7 mujore në shtetin italian. Nga verifikimi i hyrje-daljeve në sistemin …

Më shumë

Korrupsion në “Luigj Gurakuqi”, ndalohen pedagogë dhe studentë

Korrupsion në "Luigj Gurakuqi"

Dy pedagogë në Universitetin “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës janë ndaluar nga policia nën akuzën e korrupsionit. Ata janë pedagogët e historisë Rokin Dabërdaku dhe Simon Lufi. Policia ka ndaluar gjithshtu edhe tre studentë dhe një përgjegjës rojesh private. Urdhër arresti ishte lëshuar ndaj tyre nga Prokuroria e Shkodrës. Sipas burimeve …

Më shumë