KRYEFAQJA » Tag Archives: kufi

Tag Archives: kufi

Kufiri Kosovë-Mali i Zi, a do të miratohet në parlament?

kufiri-kosove-mali-zi

Me 25 gusht 2015 Kosova dhe Mali i Zi nënshkruan në Vjenë marrëveshjen për kufirin shtetëror në mes tyre. Firmat përkatëse u hodhën për palën kosovare nga zëvendëskryeministri dhe ministri i Jashtëm, Hashim Thaçi, dhe ministri i Brendshëm, Skender Hyseni, ndërsa për palën malazeze nga zëvendëskryeministri dhe ministri i Jashtëm …

Më shumë

Kontrolle në kufirin midis Shqipërisë dhe Kosovës

Kontrolle në kufirin midis Shqipërisë dhe Kosovës

Agjencitë e kontrollit të brendshëm të policisë së Shqipërisë dhe Kosovës kanë përmbyllur inspektimin e përbashkët disa javor për vlerësimin e efikasitetit të patrullimeve policore përgjatë vijës kufitare mes dy vendeve. Rezultate të kontrollit kanë qenë edhe marrja e disa masave disiplinore për disa mangësi të konstatuara në radhtët e uniformave …

Më shumë