KRYEFAQJA » Tag Archives: laguna e Nartës

Tag Archives: laguna e Nartës

Ngrin Laguna e Nartës

Kur vendi është pushtuar prej temperaturave të ulta dhe ngricave, një ndodhi e pazakontë është parë në afërsi të Vlorës. Kjo është Laguna e Nartës e cila ka ngrirë. Banorët dhe peshkatarët e zonës tregojnë se e tillë ngjarje është shënuar rreth 50 vite më parë, por gjithsesi kësaj here …

Më shumë