KRYEFAQJA » Tag Archives: lumi osum

Tag Archives: lumi osum

Lumi Osum ndotet masivisht

Vetë disa metra në vijë ajrore nga qyteti i Beratit i cili mbrohet prej UNESCO-s, pranë brigjeve të Lumit Osum në fshatin Bilçë pamja është befasuese.  Plehrat dhe mbetjet organike e plastike të shfaqen kudo. Pamjes së zymtë i shtohet edhe kundërmimi i rëndë i mbetjeve të cilat hidhen nga …

Më shumë