KRYEFAQJA » Tag Archives: maqedoni

Tag Archives: maqedoni

Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia bashkëpunojnë për diversitetin mjedisor

Konferenca për diversitetin mjedisor, korab, shqiperi, kosove, maqedoni

Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia do të jenë përfituese të një fondi prej 250-mijë euro në kuadër të projektit rajonal për menaxhimin e Ekosistemit Ndërkufitar. Këtë fond do ta alokojë Ministria për Bashkëpunim Ekonomik e Gjemanisë, e cila promovoi në Tiranë, përmes Organizatës Gjermane të Zhvillimit -GIZ, projektin e diversitetit mjedisor. …

Më shumë

Maqedoni: Protesta kundër gjuhës shqipe

Në Maqedoni kanë vijuar protestat kundër platformës shqiptare. Marshi nisi nga selia e qeverisë për të vijuar drejt Kuvendit. Protestuesit gjatë marshit ndaluan edhe para zyrës së presidentit Gjorgje Ivanov në qendër të kryeqytetit ku disa anëtarët të shoqatës së gjuetarëve në mënyrë simbolike dorëzuan uniforma dhe porositën Ivanovit që …

Më shumë