KRYEFAQJA » Tag Archives: mesues

Tag Archives: mesues

Protesta e mësuesve

21 janar testimi per mesues

Mësues nga i gjithë vendi kanë protestuar sot përpara Ministrisë së Arsimit dhe Sporteve. Sindikata e Arsimtarëve të Shqipërisë ka kërkuar pagesë për orë shtesë mbi normën e kërkuar, pagesë për transportin e arsimtarëve, si dhe shpërblim për festat e fundvitit në masën 10 mijë lekë. Kreu i Sindikatës së …

Më shumë