KRYEFAQJA » Tag Archives: Mitrovice

Tag Archives: Mitrovice

Organet paralele serbe mes funksionimit ilegal, integrimit dhe amnistisë

Në veri të Kosovës vazhdon funksionimi i strukturave paralele serbe, të ngritura dhe mbështetura nga Beogradi zyrtar, që nga periudha e pasluftës. Përkundër marrëveshjes politike ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit në Bruksel për shuarjen e tyre, ekzistenca e këtyre strukturave konfirmohet nga përfaqësues të qeverisë së Kosovës. Aktualisht këto struktura organizohen …

Më shumë