KRYEFAQJA » Tag Archives: parlamenti

Tag Archives: parlamenti

Parlamenti, seancë e jashtëzakonshme

Përfundon paketa e ligjeve plotësuese te drejtesisë

Parlamenti në orën 18.oo do të mblidhet në seancë të jashtëzakonshme për ngritjen e komisionit ad-hock, që miraton anëtarët e institucioneve të Vettingut. Pasi avokati i popullit dorëzoi listën e kandidatëve që plotësojnë kriteret për të qenë pjesë e komisionit për ligjin e Vetingut, kryeparlamentari Ilir Meta me anë të …

Më shumë

Reforma në Drejtësi, parlamenti mblidhet në seancë të jashtëzakonshme

Reforma në Drejtësi, parlamenti mblidhet në seancë të jashtëzakonshme

Parlamenti shqiptar do të mblidhet të hënën pas dite në një seancë të jashtëzakonshme plenare, ku pritet të ngrihet Komisionit ad-hock, që miraton anëtarët e institucioneve të vettingut. Anëtarët e komisionit do të zgjidhen prej listës së dorëzuar nga Avokati i Popullit dhe kontrolluar nga operacioni ndërkombëtar i monitorimit. Sipas …

Më shumë

Rumani, parlamenti voton referendumin antikorrupsion, por protestat vazhdojnë

Rumani, parlamenti voton referendumin antikorrupsion, por protestat vazhdojnë

Parlamenti i Rumanisë vendosi që të mbahet një referendum për mbështetjen publike të luftës kundër korrupsionit. Megjithatë nuk është e qartë se çfarë pyetje do të shtrohet në referendum, por ai shihet si mënyrë e mire për të shtuar mbështetjen për luftën që po vazhdon kundër korrupsionit në këtë vend. …

Më shumë