KRYEFAQJA » Tag Archives: Prishtinë-Beograd

Tag Archives: Prishtinë-Beograd

Mustafa: Normalizimi i marrëdhënieve Prishtinë-Beograd po shkon “mjaft vështirë”

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka thënë se normalizimi i marrëdhënieve ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës po shkon “mjaft vështirë”. Ai shtoi se në Kosovë akoma ekzistojnë strukturat paralele që  veprojnë me mbështetjen e Serbisë. “Është një proçes mjaft i vështirë. Ne kemi ndërhyrje të madhe të Serbisë në punët e …

Më shumë