KRYEFAQJA » Tag Archives: “rrokullisja”

Tag Archives: “rrokullisja”

Leka Bungo sjell “Rrokullisjen”, një film i ri për vitin e trazuar 1997

“Të vërtetat e mëdha shpesh nuk thuhen ndryshe përveçse satirës”. Regjisori dhe skenaristi Leka Bungo ka zgjedhur ti thotë këto përmes një filmi serial televiziv. Nën titullin “Rrokullisja” filmi që shpejt do të shfaqet së shpejti në ekranin e RTSH, Bungo rrëfen rrokullisjen e madhe, atë morale, shpirtërore dhe financiare të …

Më shumë