KRYEFAQJA » Tag Archives: “Rruga e Arbërit”

Tag Archives: “Rruga e Arbërit”

“Rruga e Arbërit”, ministri Haxhinasto jep shpresë

"Rruga e Arbërit", ministri Haxhinasto jep shpresë

Ministri i Transporteve dhe Infrastrukturës Edmond Haxhinasto ka deklaruar se qeveria shumë shpejt do të konkludojë rreth të ardhmes së “Rrugës së Arbërit”, një tjetër aks i rëndësishëm rrugor që lidh Shqipërinë lindore me atë perëndimore. Sipas zoti Haxhinasto aktualisht bëhet vlerësimi i detajuar i ofertës së kompanisë kineze “China …

Më shumë