KRYEFAQJA » Tag Archives: “Shoqata e Ricikluesve”

Tag Archives: “Shoqata e Ricikluesve”

AKIP: Kryeministri të konsiderojë grup interesi të gjithë popullin shqiptar

Aleanca Kundër Importit të Plehrave deklaron se takimi i sotëm i kryeministrit Edi Rama me një grup të njohur si “Shoqata e Ricikluesve” përbën veprimin e rradhës propagandistik dhe të pavlerë të kryeministrit në mbrojtje të importit të plehrave. AKIP i sugjeron kryeministrit që të mos konsiderojë “grup interesi” vetëm …

Më shumë