KRYEFAQJA » Tag Archives: “Shqipëria inteligjente”

Tag Archives: “Shqipëria inteligjente”

“Shqipëria inteligjente”, më shumë zhvillim dhe punësim

Vetëm një ditë pasi Tirana përmbylli samitin e parë të diasporës, një prej pjesmarrësve, Lulëzim Veliu, prezanton nismën e tij të bashkëpunimit në fushën e inovacionit. Ai thotë se samiti ishte nxitja për të sjellë në shqipëri “Smart Albania”, një projekt që përfshin edhe fushën e energjisë. “Prezantimin e kompanise …

Më shumë