KRYEFAQJA » Tag Archives: “Shqipëria pa armë”

Tag Archives: “Shqipëria pa armë”

Tahiri: Shqipëria pa armë

Saimir-Tahiri, shqiperia, shqiperia pa arme, fjalim, vendi

Dorëzimi vullnetar i armëve vijon edhe në Papër të Elbasanit ku shumë qytetarë i janë bashkuar thirrjes së Ministrisë së Brendëshme që të largojnë prej shtëpive të tyre armët luftarake. Ministri i Punësve të Brendëshme Saimir Tahiri ka qenë i pranishëm në këtë njësi administrative dhe ka inkurajuar qytetarët e …

Më shumë

Nis aksioni “Shqipëria pa armë”

Nis aksioni “Shqipëria pa armë”

Fushata “Shqipëria pa armë” ka nisur nga Antigoneja e Gjirokastrës, ku ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri përsëriti apelin për dorëzimin vullnetar të tyre duke përfituar edhe nga amnistia e kaluar në Kuvend se kush dorëzon armët, nuk ndiqet penalisht. Sipas ministrit Tahiri me aksionin e dorëzimit vullnetar të armëve ministria …

Më shumë