KRYEFAQJA » Tag Archives: “Standard and Poor’s” shprehet pozitivisht për Shqipërinë

Tag Archives: “Standard and Poor’s” shprehet pozitivisht për Shqipërinë

“Standard and Poor’s” shprehet pozitivisht për Shqipërinë

“Standard and Poor’s” shprehet pozitivisht për Shqipërinë

Agjensia ndërkombëtare e vlerësimit financiar “Standard and Poor’s” konfirmoi notën “B+” për borxhin afatgjatë të Shqipërisë dhe notën “B” për borxhin afatshkurtër, duke e vlerësuar perspektivën e financave publike të vendit si të qëndrueshme. “Ky vlerësim reflekton pikëpamjen tonë se, ecuria e qëndrueshme ekonomike dhe përmirësimi fiskal do të vazhdojnë, …

Më shumë