KRYEFAQJA » Tag Archives: svilanovic

Tag Archives: svilanovic

Parandalimi dhe rehabilitimi i të kthyerve nga rajonet e luftës, sfida për vendet Ballkanit

Parandalimi dhe rehabilitimi i të kthyerve nga rajonet e luftës, sfida për vendet Ballkanit

Takimi i tretë i rregullt i Europës Juglindore (EJL) pikë fokale kombëtare (PFK) për luftën ndaj radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm (CVE) dhe luftëtarët e huaj terroriste, u mbajt të mërkurën në Shkup. Takimi është organizuar nga Këshilli për Bashkëpunim Rajonal (KBR), me mbështetjen e Ministrisë së Punëve të Jashtme …

Më shumë

Ekonomitë e vogla të rajonit dhe sfida e integrimit në BE

Ekonomitë e vogla të rajonit dhe sfida integrimit në BE

Këshilli Bashkëpunimit Rajonal organizoi në Sarajevë takimin e tretë për Koordinimin e Donatorëve në Ballkanin Perëndimor. Takimi shërben si një platformë për diskutimin e planeve aktuale dhe të ardhshme të donatorëve, si dhe për nevojat dhe prioritetet për periudhën 2017 – periudhën 2019. Sekretari i përgjithshëm i KBR Goran Svilanoviç, …

Më shumë

Procesi i anëtarësimit në BE duhet të lidhet me zhvillimin e rajonit

Samiti i 11 dhjetorit, vlerësime pozitive, por jo çelje negociatash për Shqipërinë

“Kur është fjala për zgjerimin, “çdo gjë po shkon mirë”, është e vetmja politikë e cila nuk do të funksionojë”, tha Sekretari i Përgjithshëm i Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal (KBR), Goran Svilanoviç, duke folur në panelin “Anëtarësimi në BE: rruga e gjatë nga vizioni në realitetn, në Samitin për Ballkanin …

Më shumë