KRYEFAQJA » Tag Archives: tatimet

Tag Archives: tatimet

Tatimet, thirrje biznesit të vogël për vetëdeklarimet

Tatimet, thirrje biznesit të vogël për vetëdeklarimet

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve i është drejtuar përmes një njoftimi zyrtar sipërmarrësve të kategorisë së biznesit të vogël me TVSH dhe pa TVSH, duke iu kërkuar që të rishikojnë edhe një herë deklarimet e tyre për shitje/blerjet. “Nga të dhënat aktuale në sistemin elektronik, mbështetur në vetëdeklarimin tuaj, rezulton …

Më shumë

Rama lajmëron nisjen e fazës së dytë kundër informalitetit

Rama lajmëron nisjen e fazës së dytë kundër informalitetit

Në Shqipëri qeveria lajmëroi nisjen e ndërtimit të trurit elektronik në sistemin fiskal, ç’ka sipas kryeministrit Edi Rama është faza e dytë e aksionit kundër informalitetit. Zoti Rama shprehu shpresën se me këtë hap të hedhur synohet konsolidimi i sistemit fiskal për ta bërë të pakthyeshëm informalitetin. Duke spjeguar detaje …

Më shumë