KRYEFAQJA » Tag Archives: “Të kam lënë malin”

Tag Archives: “Të kam lënë malin”

Iso-polifonia labe ka përfaqësuar denjësisht Shqipërinë në Bienalen e Venecias

Një përfaqësim dinjitoz është cilësuar vepra me të cilën Shqipëria është prezantuar në edicionin e 15-të të Bienales së Arkitekturës në Venecia. “Të kam lënë malin”, nën këtë titull prezantohet pavioni i Shqipërisë në këtë bienale, vepër e kuratorëve Simon Battisti, Leah ëhitman-Salkin dhe Åbäke. Interesant në këtë vepër është …

Më shumë