KRYEFAQJA » Tag Archives: “Vajza dhe deti”

Tag Archives: “Vajza dhe deti”

Durrës:Çelet ekspozita “Vajza dhe deti” e Enkelejda Jorgollarit

Pushimet, emigrantët i shfrytëzojnë për të prezantuar dhe një pjesë të punës së tyre. Edhe këtë vit piktorja Enkelejda Jorgollari, e cila prej 20 vitesh jeton e punon në Athinë, ka zgjedhur të risjellë lashtësinë e vendlindjes së saj Durrësit, përmes penelit. Çdo ekspozitë e Enkelejdës në galerinë “ Nikolet …

Më shumë