KRYEFAQJA » Tag Archives: “Vallëzimi me Pokemonet”

Tag Archives: “Vallëzimi me Pokemonet”

“Vallëzimi me Pokemonet” mbledh mijëra njerëz në dy prej lagjeve turistike pranë Tokios

Në vrullin e euforisë që ka përfshirë mbarë botën lidhur me lojërat dhe vizatimet për Pokemonet, në Japoni është mbajtur manifestimi “Vallëzimi me Pokemonet”, i cili ka bërë bashkë mijëra të përkushtuar pas këtij fenomeni komercial. Mijëra vogëlushë kaluan çaste të paharrueshme nën shoqërine e qindra Pokemoneve, një maskotë kjo …

Më shumë