KRYEFAQJA » Tag Archives: “www.pyetshtetin.al”

Tag Archives: “www.pyetshtetin.al”

“www.pyetshtetin.al” portali më i ri në funksion të informimit të publikut

Transparencë, përgjegjshmëri dhe pjesmarrje, e drejta kushtetuese për informim e publikut, ishte kryefjala e konferencës “Për të drejtën e informimit”, me një pjesmarrje të gjerë të përfaqësuesve të institucioneve qëndrore e vendore e sistemit të drejtësisë. Në prezantimin e portalit më të ri, Pyet shtetin.al – si dhe analizën e …

Më shumë