KRYEFAQJA » Tjetër Mëngjes
Tjetër mëngjes

Tjetër Mëngjes

Rreth emisionit

“Tjetër mëngjes” – me karakter informues dhe argëtues në dobi të dëgjuesve” nga ora 8:00-9:00.

Çdo ditë, me gazetaren Erheve Tushe për të përcjellë këshilla të vlefshme në nisje të ditës me elementë të domosdoshëm …. Kjo hapësire ngërthen informacione utilitare për mëngjesin e çdo të përditshmeje me Kalendar, Parashikim Meteorologjik, Pasqyre Shtypi, Guidë për gjithë sa ofron hapësira mbare kombëtare dhe informacione që lehtësojnë veprimet e përditshme… Element i rëndësishëm i përfshire në ketë format është komunikim i drejtpërdrejtë me dëgjuesit, lojëra me qëllim zbavitjen e tyre.

Mixcloud

Kthehu Pas