KRYEFAQJA » Programi Radio Tirana

Programi Radio Tirana

E MARTË, 25 PRILL 2017

06:00 HIMNI
06:01 LAJME
06:03 PROGRAMI DITOR
06:04 KALENDAR I BOTËS SHQIPTARE
06:05 MIDIS RITMIT TË MUZIKËS SONË POPULLORE
06:30 MIDIS RITMIT TË MUZIKËS SONE SË LEHTË
07:00-10:00 EMISIONI “DITË TË MBARË”
08:00 EDICIONI KRYESOR I LAJMEVE
08:20-10:00 Vijon “Ditë të Mbarë”
10:00 LAJME
10:02 “EMERGJENCA GJUHËSORE”
10:30-12:00 MUZIKA & KUJTIMET”
11:00 LAJME
11:05-12:00 Vijon emisioni “MUZIKA & KUJTIMET”…
12:00 LAJME
12:05-13:00 “MJEKU NË SHTËPI”
13:00 LAJME
13:02-14:00 “RRUGË E SKALITUR NË PENTAGRAM”
14:00 LAJME
14:05 RRUZULLI MAGJIK
14:30 FESTIVALET E FËMIJËVE
15:00 EDICIONI I LAJMEVE TË DREKËS
15:20 FAQE LIBRI
16:00 “RADIO QUIZ”
17:00 EDICIONI I LAJMEVE TË PASDITES
17:20 Vijon “RADIO QUIZ”
18:00 LAJME
18:05-19:00 GJITHÇKA SHQIP
19:00 LAJMET
19:05 NJË JETË MBI SUPE
19:50 RADIO PËRRALLARADIO PËRRALLA
19:55 KALENDARI I BOTËS SHQIPTARE
20:00 REVISTA RADIOFONIKE E MBRËMJES
20:20 “PARAJSA E ARTIT TË FJALËS”
20:30 “BIBLIOTEKË”
22:00 EDICIONI I FUNDIT KRYESOR I LAJMEVE
22:20 INTERVAL MUZIKOR
23:00 TURNI I TRETË
00:00 LAJME
00:05 TINGUJ QË PASUROJNË SHPIRTIN
01:05 UNË DHE BLUZI
01:45 PLAYLIST & SPOTE