KRYEFAQJA » Tag Archives: 1 miliardë euro

Tag Archives: 1 miliardë euro

Gjermania – Shqipëri, protokoll bashkëpunimi me vlerë rreth 42 milionë euro

Gjermania - Shqipëri, protokoll bashkëpunimi me vlerë rreth 42 milionë euro

Shqipëria dhe Gjermania nënshkruan të martën Protokollin e Bashkëpunimit për dyvjeçarin e ardhshëm mes dy vendeve. Marrëveshja parashikon një fond prej 41.4 milion eurosh në mbështetje të projekteve zhvillimore në Shqipëri. Sipas zëvendëskryeministrit shqiptar Niko Peleshi, bashkëpunimi prej kohësh mes dy vendeve ka rezultuar me zbatimin e projekteve të rëndësishme. …

Më shumë