KRYEFAQJA » Tag Archives: 10 milionë Euro investime

Tag Archives: 10 milionë Euro investime

Çela – Inspektim në Zyrën e Shërbimit të Klientit OSHEE Shkodër

Drejtori i Përgjithshëm i OSHEE-së, Ardian Çela, ka inspektuar Zyrën rikontruktuar të Kujdesit ndaj Klientit në Shkodër. Standartet e shërbimit ndaj qytetarëve me rritjen e shpejtësisë dhe saktësinë së veprimeve duke mundësuar kontroll për të shmangur çdo mundësi abuzimi. Ndërkohë janë kryer mbi 10 milionë Euro investime, të cilat do …

Më shumë