KRYEFAQJA » Tag Archives: 10 perqind

Tag Archives: 10 perqind

Ahmetaj: Rritja e pagave mirënjohje për ata që realizuan reformat!

Ahmetaj: Rritja e pagave mirënjohje për ata që realizuan reformat!

Këshilli i Ministrave vendosi këtë të mërkurë rritjen mesatarisht me 10 % të pagave për punonjësit e administratës publike, disa institucioneve të pavarura, sistemit arsimor e shëndetësor si dhe atyre në varësi të Prefektit. Në një deklaratë për mediat nga Kryeministria, ministri i Financave, Arben Ahmetaj teksa bëri të ditur …

Më shumë