KRYEFAQJA » Tag Archives: 10 vjetori

Tag Archives: 10 vjetori

Universiteti “Aleksandër Mosiu” në Durrës feston 10-vjetorin

Universiteti "Aleksandër Mosiu"

Universiteti “Aleksandër Mosiu” në Durrës feston 10-vjetorin e krijimit me një pjesmarrje të drejtuesëve të parë të tij, pedagogëve dhe studentëve. Rektorja e universitetit tha se në këtë 10 vjetor falenderimet i takojnë së pari stafit themelues me në krye ish rektorin Agim Kukeli. Ministrja e arsimit dhe sportit Lindita Nikolla e …

Më shumë