KRYEFAQJA » Tag Archives: 12 kilometra

Tag Archives: 12 kilometra

Rikonstruksioni i rrugës Tepelenë-Lekdush, rijetëzim për vlerat turistike dhe kulturore të zonës

Një investim në vlerën 450 milionë lekë financim i qeverisë nëpërmjet Fondit të Zhvillimit të Rajoneve do të mundësojë rikonstruksionin e rrugës Tepelenë- Lekdush. Ky segment në një gjatësi prej 12 kilometrash është pjesë e rrugës që përshkon zonën e Kurveleshit. Aktualisht rruga është amortizuar duke e bërë mjaft të …

Më shumë