KRYEFAQJA » Tag Archives: 140 vota

Tag Archives: 140 vota

Lu: Miratimi i Reformës në Drejtësi, një fitore për popullin shqiptar

Miratimi i reformës në drejtësi, mbi të gjitha, është një fitore për popullin shqiptar

Miratimi historik nga parlamenti shqiptar i Reformës në Drejtësi, ka marrë vlerësimet e para nga ndërkombëtarët. Në ballë të tyre ishte ambasadori amerikan, Donald Lu. “Miratimi i reformës në drejtësi, mbi të gjitha, është një fitore për popullin shqiptar. Përkushtimi juaj e ka bërë Shqipërinë një vend më të drejtë …

Më shumë

Parlamenti shqiptar miraton me 140 vota Reformën në Drejtësi

Parlamenti shqiptar miraton me 140 vota Reformën në Drejtësi

Pa dyshim mesnata e 21 korrikut të këtij viti do të shënohet në historinë e Shqipërisë. Parlamenti shqiptar pas shumë peripecish ka votuar Reformën në Drejtësi, një ndër ngjarjet më të rëndësishme në historinë postkomuniste të Shqipërisë. Si rrallë herë, pavarësisht nga bindjet politike dhe polemikave mes tyre, deputetët e …

Më shumë