KRYEFAQJA » Tag Archives: 15 vite burg

Tag Archives: 15 vite burg

Ministria e mjedisit, paketë për amendimin e kodit penal për krimet mjedisore

ministria-e-mjedisit

1 deri në 15 vite burg për personat apo subjektet që shkatërrojnë monumentet mjedisore si dhe ata që shkaktojnë ndotje apo fatkeqësi mjedisore parashikohen në paketën e amendimeve të kodit penal që ministria e mjedisit ka përgatitur për t’i dorëzuar brenda këtij viti ministrisë së drejtësisë. Në një tryezë të …

Më shumë