KRYEFAQJA » Tag Archives: 200 qershi japoneze

Tag Archives: 200 qershi japoneze

Vijon projekti për rijetëzimin e Parkut të Liqenit, Bashkia e Tiranës mbjell edhe 200 qershi japoneze

Bashkia e Tiranës është e vendosur që ta shndërrojë Parkun e Liqenit Artificial në një qendër të vërtetë çlodhëse dhe argëtuese për të gjitha moshat. Pavarësisht përpjekjeve për të penguar projektet e zhvillimit të këtij parku, Bashkia e Tiranës ka vijuar edhe këtë fundjavë me mbjelljen e pemëve dhe shtimin …

Më shumë