KRYEFAQJA » Tag Archives: 2018

Tag Archives: 2018

Bullgaria nis përgatitjet për marrjen e presidencës së BE-së

Bullgaria nis përgatitjet për marrjen e presidencës së BE-së

Qeveria në Bullgari kërkoi rritje të shpenzimeve për përgatitjet për kryesimin bullgar të BE-së për periudhën janar-qershor 2018. Qeveria thotë se 75 milionë Euro të paracaktuara për këtë kryesim nuk mjaftojnë, dhe i kërkon parlamentit të miratoje buxhet shtesë. Shuma e akorduar do të përdoret për ristrukturim e sallave ku …

Më shumë