KRYEFAQJA » Tag Archives: 29 shtatori

Tag Archives: 29 shtatori

“Thesare të shpëtuara” ekspozohen në Muzeun Historik Kombëtar

Është zgjedhur 29 shtatori, dita kombëtare e trashëgimisë kulturore, për çeljen e ekspozitës “Thesare të shpëtuara” në Muzeun Historik Kombëtar. Është fjala për rreth 476 objektet ikonografike dhe dekorative të sekuestruara tre vjet më parë, ndërkohë që ato vijnë para publikut të regjstruara, kataloguara dhe kartelizuara nga një staf profesionistësh …

Më shumë