KRYEFAQJA » Tag Archives: 3.5% ne 2017

Tag Archives: 3.5% ne 2017

BERZH: Rritja ekonomike në Shqipëri pritet të jete 3.3% në 2016 dhe 3.5% në 2017

Rritja ekonomike e Shqipërisë për vitin 2016 parashikohet të jetë 3.3 përqind, bën të ditur një raport i fundit i Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim. Sipas raportit rritja gjatë gjashtëmujorit të parë të vitit 2016 ka ardhur si rrjedhoje e investimeve si dhe eksportet neto. Një problem që verehet …

Më shumë