KRYEFAQJA » Tag Archives: 3 kërkesa

Tag Archives: 3 kërkesa

KQZ rrëzon kërkesat për referendum

KQZ rrëzon kërkesat për referendum

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka rrëzuar me shumicë votash 3 kërkesa për referendume në lidhje disa projekte të parashikuara për t’u ndërtuar nga Bashkia e Tiranës. Kërkesat ishin paraqitur nga disa pjestarë të shoqërisë civile dhe ishin mbështetur nga PD e opozitës. Bëhej fjalë për ndërtimin e një parkingu tokësor …

Më shumë