KRYEFAQJA » Tag Archives: 30 deputetë të Partisë Socialiste

Tag Archives: 30 deputetë të Partisë Socialiste

PS propozon ngritjen e “Institutit të Kujtesës së Luftës së Dytë Botërore”

30 deputetë të Partisë Socialiste i paraqesin kreut të kuvendit një propozim për “Për krijimin e Institutit të Studimeve për Kujtesën e Luftës së Dytë Botërore”. Në relacion thuhet se Shqipëria u rreshtua në krah të vendeve antifashiste dhe luftoi me koalicionin e fitimtarëve. “Kontributi i Shqipërisë është domethënës jo nga …

Më shumë