KRYEFAQJA » Tag Archives: 300 hektarë tokë

Tag Archives: 300 hektarë tokë

Përmbytje nëpër rrethe

Për shkak të shirave të ditëve të fundit, 300 hektarë tokë vijojnë të jenë nën ujë në Zadrimë, 400 hektarë në Balldre-Torovicë dhe 80 hektarë vijojnë të jenë nën ujë në zonën e Bregut të Matit dhe në Barbullojë të qarkut Lezhë. Ministria e Bujqësisë ka njoftuar se për shkak …

Më shumë