KRYEFAQJA » Tag Archives: 4 projekte

Tag Archives: 4 projekte

Fier: Projekte rikonstruksionesh

bashkia fier, 4 projekte, pallati i sportit, unaza e qytetit, rruga ramiz

4 projekte në qytetin e Fierit, e dy te tjerë në njësitë administrative, presin firmën e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve për të nisur zbatimin. Rikonstruksioni i rrugës “Ramiz Aranitasi”, ndërtimi i pallatit te sportit, tregut të ri të qytetit, përfundimi i unazës së qytetit si dhe ndërtimi i rrugës …

Më shumë