KRYEFAQJA » Tag Archives: 40% e zgjedhësve amerikanë

Tag Archives: 40% e zgjedhësve amerikanë

SHBA: Votimet e hershme shifra rekord me të paktën 43.2 milionë votues

Auoritetet shtetërore zgjedhore dhe vëzhguesit kanë raportuar për rritje rekord të votimeve të hershme, ndërsa prijnë votuesit hispanikë. Ky zhvillim duket se i ka dhënë një epërsi kandidates demokrate për presidente të Shteteve të Bashkuara, Hillary Clinton. Agjencia “Associated Press” ka raportuar se të pakten 43.2 milionë njerëz kanë votuar …

Më shumë