KRYEFAQJA » Tag Archives: 40 subjekteve

Tag Archives: 40 subjekteve

Masat ndaj karburanteve/revokohen liçensat e 40 subjekteve të hidrokarbureve

Në tre muajt e parë të vitit, inspektoriati shtetëror teknik ka gjobitur plot 140 subjekte që tregtojnë karburant dhe lëndë djegëse, për mungesë dokumentacioni si dhe tregtim të këtyre lëndëve jashtë standarteve dhe kushteve teknike. Bilanci i kontrolleve të këtij inspektoriati për periudhën Janar – Mars tregon se në total …

Më shumë