KRYEFAQJA » Tag Archives: 43 studentë

Tag Archives: 43 studentë

Universiteti i Korçës ofron Masterin për Restaurimin e Monumenteve të Kulturës

43 studentë që kanë fituar të drejtën e studimit në Masterin Profesional në Restaurim të Monumenteve të Kulturës, që është i pari në këtë fushë kanë nisur sot vitin akademik. Masteri profesional do të zhvillohet në qytetin e Korçës dhe është i pari në Shqipëri, pjesë e Universitetit Politeknik të …

Më shumë