KRYEFAQJA » Tag Archives: 48 deputetë

Tag Archives: 48 deputetë

Sllovaki: Kryeministri aktual Fico ka fituar zgjedhjet e përgjithshme

Sllovaki: Kryeministri aktual Fico ka fituar zgjedhjet e përgjithshme

Kryeministri sllovak Robert Fico ka fituar zgjedhjet e përgjithshme parlamentare, por votat e marra nga partitë opozitare, duke përfshirë dhe ekstremistët e skajit të djathtë, pritet të komplikojnë formimin e një qeverie të re. Fico, një majtist këndveshtrimet anti-imigratore të të cilit janë të njëjta me ato të fqinjeve të …

Më shumë