KRYEFAQJA » Tag Archives: 5 vjet burg

Tag Archives: 5 vjet burg

Dënohen mjekët përgjegjës për vdekjen e bashkëshortes së portierit të Partizanit

e bashkëshortes së portierit të Partizanit, Alban Hoxha.

Prokuroria e Tiranës ka deklaruar fajtorë mjekët Petrit Rexhepi dhe Elona Burba në maternitetin “Koço Gliozheni” për vdekjen e bashkëshortes së portierit të Partizanit, Alban Hoxha. Kryekirurgu Petrit Rexhepi dhe anestezistja Elona Burba akuzohen për “mjekim të pakujdesshëm”. Prokuroria i ka dënuar me 5 vjet burg dhe 5 vjet heqje …

Më shumë