KRYEFAQJA » Tag Archives: 6 vjet

Tag Archives: 6 vjet

Ish krye-inspektori urbanistik të Bashkisë së Tiranës, Florenc Hoxha rrezikon 6 vjet heqje lirie

Ish krye-inspektori urbanistik të Bashkisë së Tiranës, Florenc Hoxha rrezikon 6 vjet heqje lirie

Prokuroria e Tiranës ka kërkuar 6 vite heqje lirie për ish krye-inspektorin vendor urbanistik të Bashkisë së Tiranës Florenc Hoxha i akuzuar për shpërdorim të detyrës. Në pretencën e përpiluar për dosjen e Hoxhës dhe 16 inspektorëve të tjerë, një kopje të së cilës e disponon edhe Televizioni Shqiptar, organi i …

Më shumë