KRYEFAQJA » Tag Archives: 61 milionë Euro

Tag Archives: 61 milionë Euro

OSHEE: Blerja e energjisë 2015 kurseu 61 milionë Euro nga ulja e humbjeve dhe konkurrenca

OSHEE fiton gjyqin me "DIA"-n

Viti 2015 rezultoi pozitiv për Operatorin e Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE), jo vetëm në aspektin e uljes së humbjeve në rrjet, duke sjellë më shumë arkëtime, por edhe te shpenzimet për mbulimin këtyre humbjeve përmes importeve. Si rrjedhojë e uljes së sasisë dhe reduktimit të çmimit për njësi të energjisë së …

Më shumë