KRYEFAQJA » Tag Archives: 63 milion euro

Tag Archives: 63 milion euro

63 milion euro për financimin e projektit për zhvillim të integruar urban dhe të turizmit

Një hua prej 63 milion eurosh nga banka për rindërtim dhe zhvillim janë marrë nga shteti shqiptar për financimin e projektit për zhvillim të integruar urban dhe të turizmit. Ky projekt i paraqitur në komisionin e veprimtarisë prodhuese ka për qëllim uljen e varfërisë , rritjen ekonomike dhe nxitjen e …

Më shumë