KRYEFAQJA » Tag Archives: 670 të dënuarve

Tag Archives: 670 të dënuarve

Manjani: Nga amnistia përfitojnë 670 të dënuar, mes tyre 15 gra

Amnistia e këtij viti  është marr në analizën e deputetëve në Komisioni Parlamentarë të Ligjeve. Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani pranoi se kjo amnisti bëhet me qëllim të ndryshimit të shpeshtë të legjislacionit dhe i drejtohet grupeve të margjinalizuara.  Manjani raportoi se të dënuarit që lirohen me këto kushte janë …

Më shumë