KRYEFAQJA » Tag Archives: 7 biznesmenët që gjobiti në Tiranë dhe Durrës

Tag Archives: 7 biznesmenët që gjobiti në Tiranë dhe Durrës

Prokuroria: Shullazi, 7 biznesmenët që gjobiti në Tiranë dhe Durrës

Apeli vendos: Shullazi të rrijë në burg

Të paktën 7 biznesmenë dyshohet të jenë gjobitur nga anëtarët e grupit të Emiliano Shullazit. Prokuroria e krimeve të rënda ka mundur të siguroje prova për një seri gjobëvëniesh ndaj biznesmenëve të ndryshëm në Durrës dhe Tiranë. Mbi këto prova prokurorët kanë kërkuar mbajtjen në kushtet e arrestit për Emiljano …

Më shumë